avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatii de proprietari

Am preluat spre administrare, de 3 luni, un bloc de 80 garsoniere. O parte sunt chiriasi de Stat, altii sunt chiriasi ai proprietarilor, multi sunt plecati in strainatate la lucru si nu au venit in tara de cativa ani, decedati etc, De unde pot lua date reale despre fiecare in parte pentru a intocmi Cartea de imobil? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:52, 5 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru reactualizare date pentru chiriasi solicitati oficial primariei sa comunice datele de identificare beneficiari contracte
Pentru persoanele decedate daca acestia au avut calitatea de chirias ,informati oficial primaria
Daca decedatii au fost calitatea de proprietari asupra bunului imobil,fie verificati existenta de rude,familie,apartinatori fie informati oficial primaria de existenta unui spatiu cu destinatia de locuinta al carui unic proprietar a decedat si nu exista mostenitori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar decedat si fara mostenitori- imobil mihaimiki mihaimiki salutare am o intrebare la dvs propietarul unui imobil a decedat si nu a trecut mostenire la nimeni deoarece nu are rude eu am intrat in aceasta locuinta ... (vezi toată discuția)
Pretul gazului felicia_margareta felicia_margareta Buna ziua, As dori, daca se poate, un raspuns la urmatoarea problema: Suntchirias al unui imobil care are centrala proprie pentru furnizarea apei calde ... (vezi toată discuția)
Dacă proprietarul casei este decedat şi nu locuieşte nimeni ... Eszenc Eszenc Dacă proprietarul casei este decedat şi nu locuieşte nimeni în imobil, este legal să mă oblige la plata taxei de salubrizare? (vezi toată discuția)