avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Mostenire casa veche Arad
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Mostenire casa veche Arad

Buna ziua. Ma numesc Miscoiu Nicolae Flaviu si sunt de profesie inginer .Bunicul meu a fost proprietarul unei case situate in centrul Aradului.Dupa razboi acesta a disparut fiind membru al miscarii legionare iar casa a fost preluata de statul comunist. Nu am nici un act doveditor al proprietatii respective, singura posibilitate fiind aceea de a demonstra ca sunt mostenitorul indreptatit. Va rog sa imi spuneti parerea dvs. Multumesc si toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:53, 5 Decembrie 2018
Buna ziua,
Ati formulat pana acum macar o cerere la Primaria din Arad pentru restituire?
Cu privire la acte de proprietate nu-i problema.
Se gasesc sigur in arhive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedarea terenurilor confiscate de regimul comunist aurasbel aurasbel care este termenul de depunere a cererii pentru recuperarea terenurilor confiscate de regimul comunist ? (vezi toată discuția)
Act de proprietate paula21 paula21 buna ziua ,ma numesc paula si as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema,mama mea a scos ieri de la primaria comunei vidra un act de proprietate a ... (vezi toată discuția)
Cum obtin o dovada ca sotul bunicii a fost dat dispărut in război? ... Elena samson Elena samson Buna ziua, In vederea dezbaterii mostenirii dupa bunica mea, notarul solicita o dovada precum careia sotul acesteia a fost dispărut in război. Initial a ... (vezi toată discuția)