avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mutare contor enel la limita propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mutare contor enel la limita propietate

Am cumparat o casa si contorul enel nu este la limita propietatii ci in curte.Montarea a avut loc in 2017.Eu vreau sa fac gard siatunci contorul nu va maifi accesibil.Cum il pot muta dar nu pe cheltuiala mea?Este vreo lege care spuneca ar fitrebui montat la limita propietatii?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Mutarea contorului de pe casa veche pe cea nou construita dome dome Am si eu o intrebare.Are cineva idee cat costa sa muti contorul de pe casa veche pe cea nou construita?(din casa veche a mai ramas doar o camera, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Delimitarea proprietati la o casa de tip duplex Anna38 Anna38 Buna ziua .Am cumparat o casa de tip duplex cu mult timp in urma ,la cumparare ni sa spus si aratat pana unde se intinde propietate mea si de unde incepe cea a ... (vezi toată discuția)
Stalpi electricitate pe teren proprietate gabyteo gabyteo Buna ziua. Compania de lelectricitate are 2 stalpi pe terenul meu, proprietate personala. As dori sa stiu daca exista vreo posibilitate (act normativ, etc) sa ... (vezi toată discuția)