avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 10/2001

Buna ziua.
In anul 1970 bunicului meu i s-a expropiat un teren intravilan printr-un decret al Consiliului de Stat de la aceea vreme (acolo facandu-se o gradinita si cresa) . Intre timp bunicii si mama mea au decedat, si am aflat intamplator de la niste rude (care mi-au aratat niste acte de expropriere) de acest teren expropriat .
Intrebarea mea este daca eu ca mostenitor mai pot depune cerere in baza legii 10/2001 pentru a fi despagubit ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:25, 5 Decembrie 2018
Termenul prevazut de legea 10 a expirat de mai bine de 16 ani.Daca nu au fost facute demersuri pana in 2002 ,de catre autorii dvs este tardiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expropriere abuziva prin decret al lui ceausescu Promocrist Promocrist Buna ziua. In anul 1970 bunicului meu i s-a expropiat un teren intravilan printr-un decret al Consiliului de Stat de la aceea vreme(acolo facandu-se o ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in conformitate cu legea 10/2001 Silviu79 Silviu79 Bunica mea a primit prin testament de la o ruda care nu avea nici un mostenitor intreaga sa avere ce se gasea in posesia sa la momentul decesului. La momentul ... (vezi toată discuția)
Recunoastere drept de proprietate ioanherteg ioanherteg Buna ziua. S-a cumparat un teren in anul 1936. Cumpararea terenului a fost inregistrata in registrul parcelar. Vanzatorul a fost inregistrat in cartea ... (vezi toată discuția)