avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expropriere abuziva prin decret al lui Ceausescu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expropriere abuziva prin decret al lui Ceausescu

Buna ziua.
In anul 1970 bunicului meu i s-a expropiat un teren intravilan printr-un decret al Consiliului de Stat de la aceea vreme(acolo facandu-se o gradinita si cresa), fiind despagubit cu o suma infima ( dar nu am gasit nici o chitanta de acest tip, doar un tabel) . Intrebarea mea este daca mai pot da statul in judecata pentru a se repara aceasta nedreptate (in orice fel ), mai ales ca nu am stiut nimic pana a decedat mama mea, fiica bunicului meu .

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001 Promocrist Promocrist Buna ziua. In anul 1970 bunicului meu i s-a expropiat un teren intravilan printr-un decret al Consiliului de Stat de la aceea vreme (acolo facandu-se o ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare. andrarebecca andrarebecca Am si eu nevoie de ajutor. In speta, strabunicul meu, care a decedat in anul 1958 a detinut o proprietate. In anul urmator, respectiv 1959, proprietatea a ... (vezi toată discuția)
Testament Afm04 Afm04 Buna ziua,va rog sa ma ajutati !strabunicul meu a cumparat o casa contract de vanzare cumparare in anii \'60.in contractul de vanzare cumparare este stipulat ... (vezi toată discuția)