avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... responsabil protectia datelor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

responsabil protectia datelor

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu clarificarea unor situatii. Lucrez la SPCLEP , care este din cadrul primariei. La nivel de primarie este numit o persoana responsabil cu protectia datelor, conform normelor Regulamentul Uniunii Europene 679/2016.
Intrebare este, daca mai e nevoie sa fie numit inca o persoana si la nivel de SPCLEP? Eu prelucrez datele, pot sa fiu numit responsabil cu protectia datelor? Nu este conflict de interese? Mersi pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:40, 15 Decembrie 2018
Nu este necesar a fi numit un alt responsabil pe SPCLEP. De altfel SPCLEP nici nu mai trebuie sa foloseasca codul de operator odata cu intrarea in vigoare a Reg, UE 2016/679. Primaria, trebuie sa numeasca un responsabil pe unitate , de preferabil un absolvent de studii juridice care sa raspunda de protectia datelor. Responsabilul nu scrie niciunde ca trebuie sa fie din cadrul SPCLEP.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sa autorizez activitatea? (lucru online de acasă) Ionut1812 Ionut1812 Bună, Dacă fac un pfa pentru a lucra remote (de acasă, pe calculator) pentru firme din străinătate, unde trebuie sa imi autorizeze activitatea ... (vezi toată discuția)
Comercializarea unui produs cosmetic din ingrediente naturale Specialnov Specialnov Bună ziua! Doresc să comercializez un produs cosmetic realizat din ingrediente naturale 100%. Dețin codurile CAEN necesare, însă nu știu ce pași ... (vezi toată discuția)
Prelucrare date cu caracter personal-revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Incepand cu 25 mai 2018 urmeaza a se aplica Regulamentul UE 2016/679-Regulamentul privind protectia peroanelor fizice in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)