avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contributie in natura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contributie in natura

daca un copil sta la mine fiindmajorsi unul la mama pentru cel de la mine mi s- a recomandat ca contributia mea sa fie in natura as dori sa stiu la ce se rezuma aceasta.
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 04:38, 8 Decembrie 2018
Intretinere, mancare, internet, haine, scoala, carti, sapun , dero, bani de buzunar, cursuri, igiena tot ce consuma un adolescent inclusiv bani de buzunar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș vrea ca o parte din pensia de întreținere a minorului să fie depusă într-un cont. am șanse să obțin acest lucru în instanță dacă mama nu este de acord? AlexDimulescu AlexDimulescu Platesc pensie alimentara ca 25% din venitul lunar. Acum urmeaza sa imi schimb serviciul si aceasta suma v a deveni substantiala. Vreau ca din acesti bani ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor Ferolad Ferolad Buna ziua, pensia de intretinere pentru un minor (16 ani) este obligatoriu sa fie trimisa in contul mamei sau poate fi trimisa in contul minorei ? Puteti sa-mi ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna copil Marcelpascu Marcelpascu Buna ziua , am un copil dintr-o relatie si am recunoscut copilul in certificat,de la un timp nu ma mai lasa sa vad copilul desi platesc pensie alimentara si il ... (vezi toată discuția)