avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fixare termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fixare termen

Dupa cat timp, se fixeaza primul termen la un proces civil ? Mentionez ca procesul a fost inregistrat in data de 25 10 2018 . Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
Gica94, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:20, 5 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Se trimite cererea la parat care are 25 de zile sa formuleze intampinare (o luna)
Se trimite intampinarea la reclamant ca sa formuleze raspuns (inca 15 zile) termene ca sa se regularizeze daca e cazul deci in 3 luni se poate fixa primul termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un dosar înregistrat pe 21.02.2013 nu are încã termen ContSters159316 ContSters159316 buna ziua , am inregistrat un dosar - pretentii la judecatorie sect 2 , nr inregistrare la 21.02.2013 apare pe portal insa nu are termen - la rubrica sedinte ... (vezi toată discuția)
Pregatire proces mihail123 mihail123 Buna ziua si un an bun. Cat se poate tine legal un proces in faza de pregatire(regularizare), adica fara a fi pe rol? (vezi toată discuția)
Instanþa nu a fixat încã primul termen andrufl andrufl Buna ziua, Acum cateva luni am introdus o actiune de avacuare a unor bunuri aflate pe proprietatea mea. Cam la doua luni, am primit de la instanta o ... (vezi toată discuția)