avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soțul meu este Arestat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soțul meu este Arestat

Buna seara soțul meu este Arestat de 3 săptămâni in Germania și nu am primit nici-un semn de la el nu stiu nimic de el am fost la avocatul din oficiu pentru foaia de vizita dar zice ca trebuie sa astept nu mai pot am rămas singura cu un copil de 2 ani am rămas plină de rate nu stiu cum sa fac nu stiu nimic de el ma pote ajuta cineva cu niște sfaturi
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:00, 5 Decembrie 2018
Stiu si eu? Cereti ajutor social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)
Arestat preventiv in germania - modalitate de acordare ajutor si informare me_alyna me_alyna buna seara..tot cautand pe net de ceva timp un ajutor..un indrumator,un sfat am dat peste site ul asta...fratele meu este in arest peventiv de aproximativ 4 ... (vezi toată discuția)