avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Buna ziua
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Buna ziua

Am fost chemat la martor intr un proces de proxenetism , vreau sa spun ca nu am avut nici o legatura cu persoana in cauza , doar am telefonat , am ajuns la apartamentul acesteia , nici nu am intrat in casa . Am facut cale intoarsa imediat . Pot pati ceva in urma acesteia ? Sau daca nu ma prezint?
Cel mai recent răspuns: Dedinu , utilizator 16:24, 6 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Cat ar putea dura audierea mea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat in calitate de martor la politie- sunt obligat sa ma prezint? marietka marietka sunt chemat ca martor la politie sa dau o declaratie sunt obligat daca nu am fost de fata? in urma cu aproape 2 ani am chemat 7 persoane la munca unde acolo ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Buna seara !astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere ... Florentinjenea Florentinjenea Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere sa ma prezint pentru a mi se înmâna actele de procedura.Am sunat la numărul de contact de ... (vezi toată discuția)