avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce reprezinta aceasta amanare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce reprezinta aceasta amanare

Ora estimata: 9:00
Complet: C.CIVIL 17
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Având nevoie de timp pentru a delibera amână pronun?area la data de 18.12.2018. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 05.12.2018.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:30, 6 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Aceasta amanare are ca sorginte imprejurarea ca instanta are nevoie de un timp de gandire, pentru a delibera in tihnă si a pronunta solutia corecta.
In cauzele complexe sau pur si simplu atunci cand instanta ramane cu mai multe dosare in pronuntare se amana 1-,2 saptamani .Solutia ce urmeaza sa fie dispusa in dosarul dvs o sa o aflati la data respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ieste cererea de apel si cine o face hugh1001 hugh1001 Ora estimata: 9:00 Complet: C.CIVIL 17 Tip solutie: Admite plângerea Solutia pe scurt: Admite plângerea contraven?ională. Anulează procesul-verbal cu ... (vezi toată discuția)
Admis fond în parte? Laurenți93 Laurenți93 Buna ziua! Am avut o problemă cu o companie de telefonie. Adică am avut restanțe si nu am mai plătit. Aceștia au dat datoria la o firmă de ... (vezi toată discuția)
Lipsa solutiei pe portal.just florinflo29 florinflo29 mi s a amanat pronuntarea intr-un proces penal pana pe data de 17, iar acum nu gasesc pe portaljust solutia instantei. puteti sa mi spuneti de ce ? (vezi toată discuția)