avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce reprezinta aceasta amanare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce reprezinta aceasta amanare

Ora estimata: 9:00
Complet: C.CIVIL 17
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Având nevoie de timp pentru a delibera amână pronun?area la data de 18.12.2018. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 05.12.2018.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:30, 6 Decembrie 2018
Instanta va da solutia la data de 18.12.2018, amanand pronuntarea din lipsa de timp
Aceasta amanare are ca sorginte imprejurarea ca instanta are nevoie de un timp de gandire, pentru a delibera in tihnă si a pronunta solutia corecta.
In cauzele complexe sau pur si simplu atunci cand instanta ramane cu mai multe dosare in pronuntare se amana 1-,2 saptamani .Solutia ce urmeaza sa fie dispusa in dosarul dvs o sa o aflati la data respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ieste cererea de apel si cine o face hugh1001 hugh1001 Ora estimata: 9:00 Complet: C.CIVIL 17 Tip solutie: Admite plângerea Solutia pe scurt: Admite plângerea contraven?ională. Anulează procesul-verbal cu ... (vezi toată discuția)
Admis fond în parte? Laurenți93 Laurenți93 Buna ziua! Am avut o problemă cu o companie de telefonie. Adică am avut restanțe si nu am mai plătit. Aceștia au dat datoria la o firmă de ... (vezi toată discuția)
Lipsa solutiei pe portal.just florinflo29 florinflo29 mi s a amanat pronuntarea intr-un proces penal pana pe data de 17, iar acum nu gasesc pe portaljust solutia instantei. puteti sa mi spuneti de ce ? (vezi toată discuția)