avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce ieste cererea de apel si cine o face
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce ieste cererea de apel si cine o face

Ora estimata: 9:00
Complet: C.CIVIL 17
Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea contraven?ională. Anulează procesul-verbal cu seria PBCX nr. 191462 din data de 23.08.2018. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Bacău. Pronun?ată în ?edin?ă publică, astăzi, 18.12.2018.
Document: Hotarâre 7440/2018 18.12.2018
Cel mai recent răspuns: hugh1001 , utilizator 15:44, 11 Februarie 2019
Buna seara,
In cazul dumneavoastra apelul poate fi formulat de catre cei care v-au amendat.
Apelul este o cale de atac a sentintei date de prima instanta.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
an cat timp primesc hotararea de la judecatorie ca sa o pot duce la politie
Vi se comunica dupa ce se redacteaza. Apoi asteptati sa ramana definitiva. Daca intimatul ( organul constatator) nu face apel, hotararea ramane definitiva dupa ce trec cele 30 zile de la comunicare ( pt ambele parti). Intai mergeti la Judecatorie sa o legalizati, apoi la politie. Succes!
Au trecut cele 30 zilele pentru apel . Eu sunt din Bistrita procesul a fost la Bacau, am sunat la registratura Bacau si am trimis anapoi hotararea ce mia trimiso prin posta sa o legalizeze. Politia de acolo va primi si ea in exemplar si se va sterge amenda si punctele de penalizare din oficiu sau tre sa sun si acolo sa se reglementeze situatia daca sa anulat procesul verbal de contraventie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns plangere contraventionala Greg30 Greg30 02.05.2018 Ora estimata: 09:00 Complet: C22C Tip solutie: Admite in parte plângerea Solutia pe scurt: Admite în parte plângerea contraven?ională ... (vezi toată discuția)
Buna seara va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. am trimis ... LucianG10 LucianG10 Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am trimis o plangere contraventionala in legatura cu o amenda primita pt necompletarea PLF ului si am ... (vezi toată discuția)
formular lpf buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea ... saly30 saly30 buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea amenzii formularului LPF si nu inteleg foarte bine rezolutia atasez rezolutia mai jos cu ... (vezi toată discuția)