avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trebuie sa depun acea garantie la infiintare agentie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trebuie sa depun acea garantie la infiintare agentie de recrutare?

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca pentru o agentie de recrutare pe care urmeaza sa o infiintez in urmatoarea perioada trebuie sa depun acea garantie daca eu intentionez sa activez activitatea principala pe codul CAEN 7810. din research-ul facut eu trag concluzia ca acea garantie de 40 de salarii minime brute se aplica pentru 7820.

Va multumesc anticipat,

Cu stima,
Anton
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 6 Decembrie 2018
Vi s-a dat raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie de recrutare anton_presedinte anton_presedinte Buna ziua, Doresc sa stiu daca pentru o agentie de recrutare pe care urmeaza sa o infiintez in urmatoarea perioada trebuie sa depun acea garantie daca eu ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl- d Nairam112 Nairam112 Vreau sa deschid un Srl-D cu activitatea de plasare forta de munca. E compatibila aceasta activitate cu srl d? Ce coduri CAEN pot folosi? E neaparata nevoie ... (vezi toată discuția)
Dilema schimbare cod caen cristilole cristilole Buna ziua, Situatia este urmatoarea : am infiintat o firma cu cod CAEN 7820, pentru a putea recruta si trimite personal din Romania la munca in strainatate. ... (vezi toată discuția)