NU MI S-A ACORDAT INTEGRAL CONCEDIUL DE ODIHNA PE ANUL TRECUT. MAI AM DE LUAT 5 ZILE CO + 2 ZILE RECUPERARE . PT ALEA 2 ZILE RECUPERARE AM FOST OBLIGAT SA VIN SAMBATA LA SERVICIU .AM SEMNAT IN CONDICA SI AM HARTIA PRIN CARE AM FOST CHEMAT . DIN CONCEDIUL DE ODIHNA AM FOST CHEMAT SI MI S-A PROMIS CA O SA MI SE ACORDE ANUL ASTA CAND O SA AM NEVOIE DAR REFUZA SA MA LASE SA PLEC IN CONCEDIU ACUM. DE ASEMENEA AM SEMNAT IN CONDICA PT ZILELE DE CONCEDIU IN CARE AM FOST CHEMAT. AS DORI SA STIU CUM II POT OBLIGA SA-MI ACORDE ZILELE CUVENITE . EXISTA SANCTIUNI PREVAZUTE PT NEACORDAREA CONCEDIULUI DE ODIHNA SI PT FAPTUL CA AM FOST OBLIGAT SA VIN SAMBATA LA SERVICIU ? CE SE INTAMPLA DACA FAC CEREREA DE CONCEDIU , LE-O LAS SI PLEC PUR SI SIMPLU IN CONCEDIU FARA SA O APROBE ? ORICUM EI AU FACUT CEVA ILEGAL CA NU MI-AU ACORDAT CONCEDIUL ANUL TRECUT. PT CHEMAREA DIN CONCEDIU M-AU PUS SA SEMNEZ O HARTIE CUM CA AM FOST CHEMAT IN CARE SCRIE CA IMI VA FI ACORDAT ANUL ACESTA CU ACORDUL PARTILOR DAR VERBAL MI-AU ZIS CA MI-L DAU CAND VREAU SI CA-MI VOR FI RECUNOSCATORI DACA VIN DAR NU AM VAZUT NICI O RECUNOSTINTA PANA ACUM.
cererea de concediu se aproba, nu puteti pleca pur si simplu, dupa depunerea cererii.
referitor la concediul neefectuat, faceti cerere sa va acorde zilele libere la care aveti dreptul.
daca nu merge si nu merge, exista sectia litigii de munca si conflicte de munca a tribunalului....
Concediu restant
Vulturudac
buna ziua,
1-cine aproba concediul de odihna,resursele umane sau seful de departament?stiu ca e colaborare intre ei in acest sens dar daca seful direct nu ... (vezi toată discuția)