avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se identifică cine este judecătorul de drepturi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se identifică cine este judecătorul de drepturi și libertăți?

În cazul unui dosar penal instrumentat de DNA, dacă activitatea de urmărire penală nu s-a desfășurat într-un timp rezonabil, cui trebuie să adreseze contestație părțile vătămate din dosar pt a solicita accelerarea procedurii? În cadrul unui dosar din 2015 s-au emis citări pt audiere o singură dată în 2016, în care se menționa calitatea de parte vătămată a celui citat spre audiere, s-a făcut audierea și de atunci nu s-a emis niciun document și nu s-a dat nicio soluție. Ce judecător poate primi contestația pentru accelerarea procedurii? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Angajat roman tara gazda , utilizator 16:03, 12 Decembrie 2018
Cititi art. 488^1 si urm c.p.p.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen rezonabil Canțur Costel Canțur Costel Care este termenul rezonabil de comunicare a unei soluții la un dosar de violare de domiciliu și distrugere înregistrat la parchetul Vaslui? Am un dosar ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie tegiversare u.p. Narcisa_ Narcisa_ Instanta a admis plangerea si a trimis dosarul la parchet unde a dispus inceperea U.P. De la data de cand dosarul se afla la parchet, au trecut 9 luni de ... (vezi toată discuția)
Accident de circulație vă rog să mă lămurească și pe mine ... Boianu Boianu Accident de circulație Vă rog să mă lămurească și pe mine cineva dacă este posibil ca un vârstnic care a traversat șoseaua prin loc nepermis și a ... (vezi toată discuția)