Firma de despăgubiri care m-a reprezentat după un accident a încasat atât comisionul cât și alte cheltuieli, inclusiv cele de judecată, pe care noi le-am suportat. Este normal așa ceva?
Buna ziua,in urma unui accident rutier fiind victima am incheiat un contract cu o firma de despaguburi iar acu procesul s-a incheiat iar dansii pe langa comisionul de 33 % stimulat in contract si-au mai retras din valoarea banilor si alte cheltuieli pentru care nu am primit nici un document justificativ,si cheltuieli de judecata in conditiile in care noi am castigat procesul si cheltuielile de judecata au fost suportate de catre partea reclamanta..Este normal acest lucru,ce se poate face in aceasta situatie..va multumesc anticipat
Daca nu ati achitat cheltuieli de judecata si ei au depus o factura si chitanta ca si cum le-ati fi achitat, ar trebui ca acele cheltuieli sa va revina dvs.... depinde ce scrie in contract.... si cum i-ati imputernicit sa primeasca banii in numele dvs....
Pai avocatul partii reclamante mi-a spus ca ei au platit cheltuielile de judecata ...eu am fost sunata si anuntata doar cu privire la suma livrata de catre ei in contul meu...in concluzie eu au ramas cu mai mult de 50% din bani si eu ramas cu suferinta ...vrei sa stiu unde ma pot interesa cu privire la cheltuielile de judecata suportate sa stiu ce am de facut pe mai departe
romascanu
Moderator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Când apelați la astfel de firme, ar trebui să vă gândiți, în primul rând, la următorul aspect:
„Exercitarea, fără drept, a oricărei activități specifice profesiei de avocat constituie infracțiune și se pedepsește potrivit legii penale”. (art. 25 alin. 2 din Legea 51/1995)
Sunteți sigur că ați apelat la una din formele de exercitare a profesiei de avocat?
Acestea sunt: cabinete individuale, cabinete asociate, societăți civile profesionale sau societăți profesionale cu răspundere limitată.
Mira-m-aș, dar întreb ....
Dacă da, atunci ați putea discuta cu ei problema.
Dacă nu, (dacă ați apelat la vreun SRL de te miri ce) atunci nici n-ar trebui să vă mai întrebați „dacă este normal așa ceva”. (cam ce vă așteptați să mai fie normal, după ...anormal?)
Din pacate, nu stim cat de legal e acel contract, cum spunea colega mai sus. Nu stim ce a zis hotararea, nu stim cine ce a platit, nu s-a inteles clar in ce cont etc.
Ar trebui vazute actele, dar pentru asta aveti nevoie de asistenta juridica. Puteti incerca sa cititi dv. actele sa vedeti daca intelegeti ceva din ele, sa le descurcati putin...