avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Firma de despăgubiri care m-a reprezentat după un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Firma de despăgubiri care m-a reprezentat după un accident a încasat atât comisionul cât și alte cheltuieli, inclusiv cele de judecată, pe care noi le-am suportat. Este normal așa ceva?

Buna ziua,in urma unui accident rutier fiind victima am incheiat un contract cu o firma de despaguburi iar acu procesul s-a incheiat iar dansii pe langa comisionul de 33 % stimulat in contract si-au mai retras din valoarea banilor si alte cheltuieli pentru care nu am primit nici un document justificativ,si cheltuieli de judecata in conditiile in care noi am castigat procesul si cheltuielile de judecata au fost suportate de catre partea reclamanta..Este normal acest lucru,ce se poate face in aceasta situatie..va multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 17:33, 10 Decembrie 2018
3 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimata doamna, din pacate nu sunteti singura care a fost dus in eroare/pacalita de firma respectiva ( daca nu ma insel este vorba despre Centrul European De Despagubiri SRL, CEDE ).
Comisionul este de 33%+TVA! Plus alte cheltuieli ( cu avocati, expertize, etc. ) . De aceea ati ajuns sa primiti mai putin de 50% din suma de despagubire...
Dar ce este si mai necurat, aceasta firma nu justifica cheltuielile cu documente, nu elibereaza nici chitanta sau factura ce reprezinta onorariul lor!
Din pacate tara este plina cu agentii lor ( conform contractelor de colaborare "Agent Vanzari" !?... ).
Nu recomand nimanui colaborarea cu acesti sacali, mai ales ca datorita unei clauze abuzive din contract dau in judecata victimele care rezilieaza contractul si cer 5000 euro+TVA daune. Zeci de victime au fost dati in judecata!
Sursa: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractele de asistenta ale stagiarilor anamaria2014 anamaria2014 Va rog din suflet lamuriti-ma si pe mine cum sa procedez pt ca din pacate nu primesc raspunsuri de nicaieri. Sunt avocat stagiar colaborator iar prin ... (vezi toată discuția)
Avocat colaborator - clientela proprie Oanamares Oanamares Buna ziua! Dupa ce am citit si am interpretat cu atentie controversatul Art 205' din Statutul profesiei de avocat am constatata ca avocatii ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic in cadrul unui cabinet de avocat ContSters40598 ContSters40598 Concret, cum poate colabora consilierul juridic cu un avocat? Ce poate el face in cadrul cabinetului de avocat? Cum va colabora cu avocatul? Cum va fi ... (vezi toată discuția)