avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Creștere copil

Buna ziua! Am si eu nevoie de o lămurire. Eu voi naște în luna iunie ,la noul loc de munca voi face abia in iulie la sfarsit 1 an. Am lucrat in alta parte 1 an 5 luni ,după am facut o pauza de 3 luni si dupa m-am angajat la actualul loc de munca. Am tot sunat ispj ilfov sa ma lămurească dar degeaba... credeti ca ma încadrez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alesiaana , utilizator 12:25, 8 Decembrie 2018
iulie 2017 - iunie 2019, este perioada eligibila pentru CCC.

Din ce ati postat , reiese a aveti minim 12 luni in care ati realizat venituri supuse impozitului pe venit in perioada sus mentionata, situatie in care veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Multumesc mult pentru raspuns! Chiar m-am liniștit! O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mihaa98 Mihaa98 Buna ziua! Daca eu sunt insarcinata si ar trebui sa nasc in luna august 2019 si sunt angajata la locul actual de munca de la inceputul lui noiembrie, am ... (vezi toată discuția)
indemnizația de concediu creștere copil Elenna.Ariana Elenna.Ariana Buna ziua, Sunt insarcinata in 13 saptamani, lucrez de 3 ani, insa in tot acest interval am avut o pauza de 1 luna si 1 saptamana intre contracte. Imi va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)