avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dupa ce ai demisionat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dupa ce ai demisionat

După ce am demisionat, ce drept mai are compania sa îmi mențină conturi active care au fost create doar cât am avut contract? I-am rugat să șteargă conturile și încă există. Iar suspendare în loc de demisie ce înseamnă? Eu am demisionat, dar cică prefera suspendare. Am semnat doar incheierea colaborării.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2018
Samio, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 10 Decembrie 2018
Ati demisionat sau nu? Ati depus cerere de demisie in scris si aveti numar de inregistrare?

Suspendare a ce ?
Am semnat încheierea colaborării. Șeful a zis că semnez demisia când iau banii pt cât am lucrat.
Până acum nu mi-am mai dat demisia. Atunci cum se depune demisia?
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2018
Samio, utilizator
Demisia se poate depune la angajator sua se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.

Am semnat încheierea colaborării.

Ce ati semnat mai exact ... detaliati.
Încetarea c.i.m.

Alte discuții în legătură

Renuntare cic si demisie madalina40 madalina40 Buna ziua, Mi-am gasit de lucru la o alta companie si doresc sa demisionez. Momentan sunt in CIC. Voi incepe activitatea la noul angajator la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in cic - cum procedez? eumihaela eumihaela Buna ziua, In ianuarie fiul meu implineste 2 ani. Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in CIC (si unde am si ... (vezi toată discuția)
Decizie de inchidere a contractului de munca facuta ilegala....cum o contetez? kartush45 kartush45 In atentia celor care sant in domeniul dreptului...am o problema cu o decizie de inchidere a contractului individual de munca, mai exact faptul ca aceasta ... (vezi toată discuția)