avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... audierea martorilor fara avocatul apararii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

audierea martorilor fara avocatul apararii

buna ziua! am si eu o intrebare.untr-un proces de uzucapiune au fost audiati martorii fara avocatul apararii.deasemanea martorii reclamantei au depus marturie mincinoasa.ce pot sa mai fac??? se poate sa se fi inteles avocata reclamantei care e si sefa baroului cu avocata mea??? pentru-ca avocata mea nu s-a prezentata la proces in timpul audierilor martorilor cu scuza ca a avut un proces la curtea de apel,prezentandu-se dupa ce s-au audiat martorii.ce pot sa mai fac in cazul de fata.ca ma sfatuiti sa fac??? va multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: onicutza , utilizator 14:34, 15 Noiembrie 2009
Dar mai exista si a doua posibilitate, angajati un al doilea avocat din alt judet care sa nu aiba afinitati acolo.Este o sugestie ,stiu ca asta costa dar dupa dupa urmatorul termen puteti renunta la primul aparator.
Cu respect,Alexa...
da.m-am gandit la asta.nu mai este problema de bani acum ci se pune problama de dreptate.cum se poate castiga un proces fara sa ai dreptate.cu minciuni.pot detalia in privat sau......despre proces?????va multumesc!! daca aveti timp.
ca sa ne intelegem de la inceput asupra unei chestiuni. nu neg ca sunt probabil situatii in care instanta poate fi partinitoare, sau ca avocatii ar fi intelesi, ca vorba ceea nu bag mana in foc pentru nimeni, dar... daca nu vine avocatul si nu depune cerere de amanare motivata ce dracu` credeti ca ar putea face instanta? sa stea pana catadicseste sa apara avocatu`? in plus daca ati fi de partea cealalata si avocatul celelilate parti ar toooot lipsi intentionat ca sa se amane judecarea, fara sa motiveze, si instanta ar tot da termene asa-i ca iar ar fi corupta ca ia partea celuilalt si tergiverseaza solutionarea cauzei?

in plus, faptul ca avocatul nu a ajuns, mai frate se poate intampla sa nu ajungi si sa nu apuci sa motivezi. motivezi ulterior si se pot reaudia martorii.

faptul ca spuneti ca martorul dumneavoastra a fost agresat si l-a intimidat instanta va intreb cum??? pe ceilalti martori i-a mangaiat pe crestet si la al dumneavoastra a tipat? pai nu odata am vazut cauze interminabile cu martori pe care i-a „limitat” instanta nu de alta da` povesteau de la pasopt incoace, lucruri care lor li se pareau atat de relevante, dar in speta nu aveau nici un fel de relevanta, si vroiau sa ia de-a randul tot satul.

in privinta martorilor celeilalte parti, daca au depus marturie mincinoasa foarte bine. faceti-le plangere penala sa le treaca cheful de a mai face la fel alta data. ca asa poate cred ca le mai merge de-o tura, daca prima data a mers treaba.

reclamanta are pile in judecatorie :stunned:, ce fel de pile? credeti ca merge asa omu` la judecator sta de o berica si pun mersul dosarelor la cale???

daca dumneavoastra dupa ce puneti totul in balanta considerati ca intr-adevar se impune faceti cerere de stramutare si schimbati avocatul. ca vorba ceea pe care o spunem la inceput nu bag mana pentru nimeni in foc cateodata nici pentru mine B-))
da ai dreptate.dar cand am intrebat avocatul ce mai e de facut,a spus ca nimic.sa vada ce au declarat martorii.se poate si cum zici tu,ca instanta sa nu mai tot amane procesele din cauza avocatilor,dar nu tot la acolo se ajunge daca se reaudiaza martorii???de ce a trebuit sa se faca toata mascarada care s-a facut,tot se pierde termanul si se ajunge in aceeasi stare,de audiere.cat despre agresivitatea asupra martorului apararii,cand acesta a inceput sa spuna alceva decat ce au declarat martorii reclamantei adica ( adevarul) presedintele de sedinta s-a rastit la martor ca;aveti grija ca marturia mincinoasa se pedepseste cu inchisoare,pe un ton rastit.ce a ce nu s-antamplat si cu ceilalti.ce sa cred??? nuuuu.
onicutza a scris:

da ai dreptate.dar cand am intrebat avocatul ce mai e de facut,a spus ca nimic.sa vada ce au declarat martorii.se poate si cum zici tu,ca instanta sa nu mai tot amane procesele din cauza avocatilor,dar nu tot la acolo se ajunge daca se reaudiaza martorii???de ce a trebuit sa se faca toata mascarada care s-a facut,tot se pierde termanul si se ajunge in aceeasi stare,de audiere.cat despre agresivitatea asupra martorului apararii,cand acesta a inceput sa spuna alceva decat ce au declarat martorii reclamantei adica ( adevarul) presedintele de sedinta s-a rastit la martor ca;aveti grija ca marturia mincinoasa se pedepseste cu inchisoare,pe un ton rastit.ce a ce nu s-antamplat si cu ceilalti.ce sa cred??? nuuuu.cat despre martorii mincinosi,am sa fac o reclamatie la parchet. va multumesc cu respect!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare proces kyrradan kyrradan Salut, am si eu o problema ! am aflat de curand de ce pierd totdeauna procesele cu o anumita persoana: are cumnat pe presedintele instantei... Dar, ca sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot stramuta un proces civil la o alta judecatorie daca am indoieli ca nu se judeca corect? adixadi adixadi Sunt intr-un proces de custodie minor.Felul cum s-a judecat pana acum imi pune unele semne de indoiala asupra corectitudinii instantei.Avocata reclamantei ... (vezi toată discuția)
Judecatorie bodeacrinela bodeacrinela cum poti cere schimbarea instantei de judecata daca ti se pare ca instanta unde se judeca procesul tau ar fi partinitoare? (vezi toată discuția)