avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Gestionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Gestionar

Daca intr-o institutie sunt doi gestionari cu gestiuni diferite,se face inventarul anual,la unul din gestionari se incepe inventarul si la jumatatea inventarului isi ia concediu medical,cum se procedeaza in continuare?
Celalalt gestionar are voie sa i tina locul la inventar si sa-i semneze listele de inventar? Care sunt riscurile si ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: alex60 , utilizator 11:38, 9 Decembrie 2018
Vedeti acest articol
Etapele inventarierii patrimoniului. Măsuri ce trebuie luate înaintea începerii procesului
[ link extern ]
Multumesc! asta cunosc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar institutie Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Cum procedam la inventarul patrimoniului unei institutii in situatia in care in contabilitate apare un numar de bucati de produse, iar faptic sunt ... (vezi toată discuția)
Procedeu de inventariere veratiti veratiti Maine trebuie sa fac inventarul si eu, in calitate de contabil, mi-am scos din programul de contabilitate fisa de magazie a gestiunii care trebuie ... (vezi toată discuția)
Gestiune in perioada cim perioada determinata diadora_74 diadora_74 Intr-un CIM pe perioada determinata este obligat angajatul sa preia gestiunea?! Daca refuza sa-si dea acordul, care pot fi consecintele? Poate fi obligat? (vezi toată discuția)