In urma cu cativa ani am ajutat o persoana ca sa isi scoata un credit de la banca.
In ultimii doi ani persoana respectiva nu si-a platit ratele, chiar daca ii scriam in continuu pe Fabook si prin mesaje ca sa isi plateasca ratele pentru ca imi vin scrisori in posta. Mereu spunea ca va fi ok si ca nu are ce sa mi se intample. Lucru care bineinteles nu l-am crezut dar am lasat totul asa ca am zis ca nu au ce sa imi ia.
Doar ca la sfarsitul anului trecut mi-am cumparat o masina, iar acuma mi-a trimis un birou executoresc o scrisoare prin care mentioneaza ca masina o sa imi fie luata silit de catre ei.
Am si poprire pe conturile de persoana fizica din acelasi motiv la momentul de fata.
Ma gandesc ca sa o vand sau sa o transfer pe un alt nume nu ma ajuta din cauza ca am nevoie de fiscal.
Ce solutii as avea?
Company Advising
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Puteti transfera masina pe alt nume. Nu are legatura cu certificatul fiscal. Dar puteti face asta doar daca executorul nu a inscris masina in AEGRM si nu a intocmit deja acte de procedura. Ar trebui sa va indreptati impotriva debitorului (dar daca nu are venituri sau bunuri este greu).
Proprire conturi
fuelena
Buna ,
Urmeaza sa fiu executata silit , dar nu am nimic pe numele meu . Sunt casatorita si eu si sotul avem o masina care e pe numele lui .In conturi nu am ... (vezi toată discuția)