avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abonamente neplătite Ee Anglia. 5000 Lire
Discuție deschisă în Executare silită

Abonamente neplătite Ee Anglia. 5000 Lire

Salut.Am făcut abonamente la telefoane in Anglia rețeaua EE in valoare de 5000 de lire.Nu vreau sa mai plătesc și o sa ma duc in România.Mentionez ca o sa ma întorc sa lucrez sezonier.Ce se poate intampla dacă nu mai plătesc.Pot sa vina in tara pentru ca nu mi-am plătit abonamentele.Multumesc anticipat pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Tynu21 , utilizator 23:20, 23 Martie 2024
Inseamna ca dai ceva teapa, la EE.
Salut! Ai primit ceva în România pentru neplata?

Kakashi12 a scris:

Salut.Am făcut abonamente la telefoane in Anglia rețeaua EE in valoare de 5000 de lire.Nu vreau sa mai plătesc și o sa ma duc in România.Mentionez ca o sa ma întorc sa lucrez sezonier.Ce se poate intampla dacă nu mai plătesc.Pot sa vina in tara pentru ca nu mi-am plătit abonamentele.Multumesc anticipat pentru răspunsuri!

Ai primit ceva pana la urma în România?

Kakashi12 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit in uk Flavioo Flavioo Ce se poate intampla daca ai rate de platit in Anglia,abonamente la telefoane si te intorci in tara? (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie in u.k. comaco comaco Lucrez in U.K. ,si as vrea sa stiu daca am abonament la o retea de telefonie mobila de aici,si eu vin acasa in Romania,si nu mai platesc abonamentul,mentionez ... (vezi toată discuția)