avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate transport

in cazul unei societati comerciale de transport care are un contract cu o alta firma, pt. carte se efectueaza anumite transp., care societate plateste amenda atunci cand s-a depasit sarcina admisa legal
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2009
ContSters112476, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 13:12, 15 Noiembrie 2009
Normal ar fi sa raspunda societatea care foloseste masina .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autovehicul inchiriat; amendat pentru depasirea masei maxime admise mbclk11@yahoo.com mbclk11@yahoo.com va rog sa ma ajutati cu un raspuns: e vorba despre un autovehicul apartinand firmei S, care pe timpul cat transporta marfa inchiriat fiind de firma L (cu care ... (vezi toată discuția)
Masina pt piese neinscrisa in 30 zile de la cumparare raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Daca achiztionez o masina (cu contract de v/c ,fisa fiscala de la vanzator) si eu nu vreau sa o inscriu (pt ca o iau pentru piese) ce consecinte ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru depasirea masei maxim admise pe axe Imparatul Imparatul Sunt cetatean Basarabean, si am luat o amenda de 35.000 ron pentru ca am depasit cu 1 tona si ceva greutatea pe axe. Masina are 5 axe. remorca are 3. Daca fac ... (vezi toată discuția)