avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica 212 rectificativa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica 212 rectificativa

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie: am avut un contract de inchiriere care s-a incheiat in iunie. Chiar daca depusesem 220 am depus 212 dupa ce s-a inchis contractul cu suma incasata pentru cele 6 luni de contract, pentru care am si platit impozitul. In decembrie am inchiriat din nou acelasi apartament si trebuie depus 212 rectificativ.
Intrebarea mea este: suma bruta obtinuta ce trebuie completata va fi suma celor 2 contracte (6 luni din primul si 1 luna din al doilea), sau doar suma din al doilea contract?

Multumesc anticipat!

Sorin Mihalache

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul din inchiriere carmenmitescu carmenmitescu In august 2017 am declarat la ANAF contractul de inchiriere cu durata de un an.Cum trebuie sa completez in modelul 212 venitul estimat pe 2018 daca contractul ... (vezi toată discuția)
Declaratia privind venitul estimat 220 bibibossu bibibossu In data de 06.02.2012 am depus, eu si sotia, Declaratia privind venitul estimat 220, pentru veniturile din inchiriere apartament pt 1 an (perioada de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 chirii si 25% cheltuieli deductibile maria_miriam maria_miriam Buna ziua, Cum se completeaza declaratia 220 privind venitul estimat obtinut din chirii, care se depune atunci cand inregistrez contractul la ANAF? Se trece ... (vezi toată discuția)