Parintii mei vor sa depuna plangere penala impotriva iubitului meu, pe motiv ca acesta reprezinta o influenta negativa asupra mea. El are dosar penal, dar nu s-a comportat niciodata urat sau agresiv cu mine, dar parintii mei vor sa sustina ca m-a batut pentru a ma indeparta de el. Daca sunt majora, ne poate afecta asta relatia in vreun fel? Poate fi afectat iubitul meu de plangerea parintilor mei si sa primeasca interdictie sa ne mai intalnim sau eu sa mai merg la el acasa? Multumesc anticipat.
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sunteţi majoră, numai dvs. puteţi cere interdicţie pentru prietenul dvs.
Părinţii pot face plângere împotriva lui dacă intră în casa lor împotriva voinţei lor, pentru încălcare de proprietate, sau dacă sunt agresaţi de el, altfel, legal, ( nu şi moral) nu e treaba lor ce face copilul lor major.
Ca părinte, ştiu că, în majoritatea lor, părinţii îşi iubesc necondiţionat copiii şi sfaturile lor sunt izvorâte din exeperienţa de viaţă şi pentru binele copilului pe care l-au crescut. Vorbesc de majoritate, că sunt şi "părinţi" doar în acte, care nu numai că-şi neglijează copiii, ci chiar le aplică rele tratamente.