avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate fi afectat iubitul meu de plangerea penala a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate fi afectat iubitul meu de plangerea penala a parintilor mei daca eu sunt majora?

Parintii mei vor sa depuna plangere penala impotriva iubitului meu, pe motiv ca acesta reprezinta o influenta negativa asupra mea. El are dosar penal, dar nu s-a comportat niciodata urat sau agresiv cu mine, dar parintii mei vor sa sustina ca m-a batut pentru a ma indeparta de el. Daca sunt majora, ne poate afecta asta relatia in vreun fel? Poate fi afectat iubitul meu de plangerea parintilor mei si sa primeasca interdictie sa ne mai intalnim sau eu sa mai merg la el acasa? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Andreea0268 , utilizator 09:04, 10 Decembrie 2018
Nu exista probleme.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu exista probleme.

Ok. Multumesc mult.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu exista probleme.

Ok. Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi afectat iubitul meu de plangerea penala a parintilor mei impotriva lui, daca eu sunt majora? Andreea0268 Andreea0268 Parintii mei vor sa depuna plangere penala impotriva iubitului meu, pe motiv ca acesta reprezinta o influenta negativa asupra mea. El are dosar penal, dar nu ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti si mie - relatie cu o minora CristianCrz CristianCrz Am o relatie cu o minora 17 ani si 5 luni, ieri chiar in ziua de Paste au avut loc niste incidente, parintii ei nu sunt de acord de foarte mult timp cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!eu m am mutat la iubitul meu acasă și sunt de acord ... anamariaemiliaclaudiac13. anamariaemiliaclaudiac13. Bună ziua!Eu m am mutat la iubitul meu acasă,și sunt de acord și el,și părinții săi.Ambii suntem majori.El are 21,eu 20.Dar parintii mei nu vor sa ... (vezi toată discuția)