avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua!Eu m am mutat la iubitul meu acasă și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua!Eu m am mutat la iubitul meu acasă și sunt de acord ...

Bună ziua!Eu m am mutat la iubitul meu acasă,și sunt de acord și el,și părinții săi.Ambii suntem majori.El are 21,eu 20.Dar parintii mei nu vor sa accepte relația.
Am fost și acasă sa vorbesc cu ei,la o săptămână m am dus iar..dar degeaba.are cum sa ma ia politia cu forta ?sa ma ia cu ei?dacă eu nu vreau
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:17, 26 Octombrie 2022
Sunteţi majoră şi responsabilăpentru propria viaţă. Nu se poate atinge nimeni de dvs.
Nu au cum sa va ia cu forta.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parintii dvs vor trebui sa accepte ca sunteti MAJORA , asa ca trebuie sa se impace cu ideea. Daca nu se impaca, e treaba lor, nu au ce sa faca.
Ca idee, daca te certi cu iubitul si o sa vrei acasa, si parintii pot aege sa nu te mai primeasca ca tot majora esti si nu vei avea cum sa ii obligi.
Din punct de vedere legal, nu au ce sa facă. Ai capacitate deplina de exerciţiu, ești majora și vaccinata.
Dar... moralmente vorbind: "pui toate ouăle într-un cos".
Dacă relația nu merge și iubitul te da afara din casa, se poarta urat, te bate, eventual mai ramai si însărcinată etc etc etc, ai tai au libertatea de a nu te mai primi niciodată.
Te poți susține singura 100% într-o astfel de situație?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am rămas însărcinată la 17 ani, iar mama vrea să mă oblige să avortez ELENA MARIA 33 ELENA MARIA 33 Am rămas însărcinată la 17 ani doresc sa il tin nu pot sa îl dau afara... mama mea stie si mă obligă să îl dau afara peste câteva zile , tatăl meu ... (vezi toată discuția)
Oare sa plec de la parintii mei??? Ungureanu Marcela Ungureanu Marcela Buna ziua. am si eu o intrebare si poate ma si ajutati cu un sfat. Ma numesc Ungureanu Marcela, am 17 ani...am probleme destul de grave cu parintii mei (sau ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa ! nu mai pot sta cu parintii! iza308 iza308 Vreau sa plec de acasa, chiar nu mai pot sta cu parintii mei! Mama mea nu ma suporta iar eu nu mai pot sa stau sa fiu batjocorita.am 16 ani pot pleca legal de ... (vezi toată discuția)