Buna ziua,acum 15 zile ,politia mi-a ridicat permisul de conducere pentru ca masina pe care o cumparasem din Olanda este radiata din baza lor de date.Luand masina printr-o cunostinta din Olanda,acea cunostinta a rugat politia olandeza sa faca cercetare in privinta masinii cumparate de mine,apoi mi-a fost trimis un document prin care atesta ca masina putea rula fiind numere de export valabile 2 saptamani de la data cumpararii(26,11,2018).In ziua când m-au oprit vrednicii nostri politisti,ma duceam sa-i iau numere rosii pentru ca doresc sa o inscriu cat mai repede.Am fost de 2 ori la politie,politistul care se ocupa de dosar a intrat subit in concediu,am facut sesizare la Bucuresti,am fost la procuror si nimic.Chiar nu stiu ce sa fac.
Va rog foartre mult sa ma ajutati cu sfaturi.
Ce pot sa fac pentru a-mi primi permisul inapoi.
Buna ziua,am rezolvat.Am fost la procuror,am dat declaratie cum s-a intamplat,procurorul a chemat politistul care se ocupa de dosar.Procurorul i-a spus politistul ce trebuie sa faca la dosar sa poata sa-mi dea permisul inapoi iar miercuri ma duc sa mi-l ridic.
Va multumesc foarte mult.