avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CAEN
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CAEN

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti, cum sa procedez si ce coduri CAEN sa activez in SRL daca o firma de croitorie va lucra imbracaminte de dama din materialele mele si eu le voi comercializa in magazinul meu.
Voi avea factura pentru materii prime, servicii de croitorie si in NIR voi calcula preturile de vanzare. Se considera productie in SRL-ul meu?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Akiramid , utilizator 12:29, 10 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!!!
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Vanzare articole croitorie irina_trusca irina_trusca Buna ziua. Vreau sa vand articole de croitorie realizate de mine acasa. Puteti sa-mi spuneti care sunt modalitatile legale pentru a da aceasta marfa la ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)