avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CAEN
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CAEN

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti, cum sa procedez si ce coduri CAEN sa activez in SRL daca o firma de croitorie va lucra imbracaminte de dama din materialele mele si eu le voi comercializa in magazinul meu.
Voi avea factura pentru materii prime, servicii de croitorie si in NIR voi calcula preturile de vanzare. Se considera productie in SRL-ul meu?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Akiramid , utilizator 12:29, 10 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)
Gestiune cantitativ-valorica sau global valorica ionam_2002 ionam_2002 Buna ziua, Am un SRL nou infiintat , cu caen 4799 - comert cu amanuntul in afara magazinelor, chioscurilor etc, obiectul activitatii fiind productia de ... (vezi toată discuția)
Productie in volum mic pe langa servicii - mai declar ceva in afara de materii prime si vanzare? motanel123 motanel123 Buna ziua Situatia este urmatoarea: Firma X -- SRL fara angajati, impozit pe venit, neplatitor TVA -- se ocupa preponderent de furnizarea anumitor ... (vezi toată discuția)