avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna as vrea sa stiu daca dobanda taxei auto intra automat cu suma platita pentru taxa auto multumesc
Cel mai recent răspuns: eutoteu , utilizator 07:34, 30 Aprilie 2019
Nu, nu intra automat, intra după o perioadă. Cică termenul maxim pentru restituirea taxelor și dobânzilor ar fi iunie 2019. Apropo, tu nu ai auzit de punct, virgula, semnul exclamării, etc?

Biancadrag a scris:

Buna as vrea sa stiu daca dobanda taxei auto intra automat cu suma platita pentru taxa auto multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto iatagangheorghe iatagangheorghe Bună ziua,vă rog să mă ajutați să deslușesc un lucru! .Am dat în judecată agențiile statului,AFP,ș.a.m.d în anul 2011 pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa auto davidescucostel davidescucostel Buna ziua , Am recuperat taxa auto dar cine s-a ocupat la acea vreme de dosarul meu nu a solicitat si dobanda aferenta a banilor platiti . Tinand cont ... (vezi toată discuția)
Dobanda taxa inmatriculare vio_333596 vio_333596 Buna ziua! In urma unei hotarari definitive care a stabilit restituirea taxei auto cu dobanda legala ,se mai poate face demersuri pentru obtinerea dobanzii ... (vezi toată discuția)