avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa cumparata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa cumparata

Pot recupera banii de la vanzator? Am cumparat o casa iar in cvc este spcificat urmatoarea ... eu vanzator ma oblig sa instalez energia electrica pe cheltuiala mea ...casa am cumparat-o anul trecut dar domnul nu a reusit sa instaleze energia elctrica... ce este de facut in conditiile in care eu am inceput sa depun actele pentru realizarea en electrice . Pot sa mi recuperez banii datzi la firma autrizata de la vanzator? Si pot cere despagubiri pt ca nu am putut utiliza casa din pricina aceastsa?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:50, 10 Decembrie 2018
Puteti cere daune-interese (despagubiri) pt neindeplinirea acestei obligatii in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(ne)intelegeri pe cale amiabila... evita68 evita68 Ce ti-e si cu intelegerile astea “pe cale amiabila”… Amenintari, santaj etc…. Pentru ca imi apar un drept contractual… Cica ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii ghitoi ghitoi In urma unui proces civil castigat am obtinut daune cominatorii de 100 lei/zi de la data pronuntarii hotararii si pana la punerea in aplicare de partea ... (vezi toată discuția)
Casa de cumparat - acte necesare adriana rusu adriana rusu as dori sa va intreb inainte de a-mi cumpara o casa ce acte trebuie sa cer propietarului ? va intreb deoarece casa de care va intreb nu are energie electrica ... (vezi toată discuția)