avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... expertiza psihiatrica sau psihologica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

expertiza psihiatrica sau psihologica

Consider ca sotia mea in varsta de 66 ani nu mai este sanatoasa mintal . Suntem casatoriti de 43 anieu avand varsta de 71 ani. Sotia mea s-a indragostit la maximum de un individ din jud. Vaslui ea in Pitesti cunoscut pe internet si cu care s-a vazut odata in Bucuresti pentru 24 0re.
Datorita acestui fapt nu mai am un trai decent cu ea .Desi detin probe clare despre relatia ei cu individul , tot ea este acea care provoaca cearta in casa.
Am ajuns intr-o situatie de nesuportat . Ma ameninta cu divortul dar nu-l declara.Precizez ca nu avem copii , care poate daca existau o intrebau : mama ai capiat !
intrebare : cum as putea sa obtin o hotarare , o obligatie , o constrangere etc. pentru ca ea sa fie supusa unei testari psihiatrice sau psihologice oficial ?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 15:43, 10 Decembrie 2018
De ce nu introduceti dvs divortul? Ca proba, puteti solicita o expertiza psihiatrica, desi nu cred sa v-o incuviinteze instanta...
Oficial nu puteţi să o constrângeţi la expertiză psihiatrică.Dacă nu mai suportaţi, divorţaţi, deşi e trist să o faceţi la asemenea vârstă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatic disperat 2 ContSters73184 ContSters73184 In calitate de sot si tatic pot cere eu expertiza psihologica sotiei mele care dupa fiecare cearta banala il ia pe Alex in varsta de 1 anisor pe 30 Mai si ... (vezi toată discuția)
Intrebare divort!!! sorinlazar02 sorinlazar02 Cum pot sa intarzii cat se poate de mult desfasurarea unui proces de divort in care sunt parat si cu care nu sunt de acord? (vezi toată discuția)