avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dispozitie primar-trebuie obligatoriu referat?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dispozitie primar-trebuie obligatoriu referat?

La o dispozitie de primar pentru completare fisa de post, este nevoie obligatoriu de un referat? Daca da, cine il poate intocmi? Poate si primarul sa-l intocmeasca? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2018
brandon99, utilizator
Cel mai recent răspuns: brandon99 , utilizator 09:53, 11 Decembrie 2018
Este nevoie obligatoriu raport de specialitate atasat dispozitiei de primar? Care act normativ reglementeaza acest aspect? Am cautat in legea Administratiei Publice Locale si nu am gasit.
Cazul concret:
Primarul doreste ca 2 angajati dintr-un anumit compartiment sa aiba anumite atributii (legale), dar seful acelui compartiment nu doreste acest lucru.
Primarul doreste ca secretarul sa emita o dispozitie de primar prin care sa oblige acel sef de compartiment sa intocmeasca fisele de post cum doreste primarul. S-a facut acea adresa catre secretar.
Secretarul poate refuza intocmirea dispozitiei pe motiv ca lipseste referatul de specialitate al compartimentului de resort ? Pentru ca seful compartimentului nu va intocmi in veci un astfel de referat.

Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc din suflet!
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
brandon99, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport specialitate dispozitie primar brandon99 brandon99 Buna ziua. Este nevoie obligatoriu raport de specialitate atasat dispozitiei de primar? Care act normativ reglementeaza acest aspect? Am cautat in legea ... (vezi toată discuția)
Dispozitie primar refuzata de secretar Brandon1983 Brandon1983 Un primar a trimis o adresa catre secretarul primariei pentru a emite o dispozitie de primar in favoarea mea, dar secretarul refuza sa semneze pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Condica de prezenta - delegarea atributiilor secretarului uat oanaelena79 oanaelena79 Sunt functionar public intr-o primarie mica si as vrea sa stiu daca se incalca atributiile de secretar: DE DOUA ZILE FARA SA FIM ANUNTATI, D-L VICEPRIMAR UMBLA ... (vezi toată discuția)