avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament Orange

Buna seara. Am un abonament Orange, cu perioada contractuala pana in noiemebrie 2019.Am un telefon luat in rate, fara nici un fel de reducere. Daca achit telefonul si facturile sunt la zi,ma pot porta in alta retea? Conform legii 193/2000 cred ca se poate,dar astept pareri devla persoane avizate. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 19:28, 10 Decembrie 2018
Daca achitati telefonul, da. Nu trebuie sa fi beneficiat de reduceri, deci de asta trebuie achitat. Orice clauza care va impiedica rezilierea e abuziva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa portare/reziliere contract telekom persoana juridica SilviuMarianciuc SilviuMarianciuc Buna ziua, in luna martie a acestui an am hotarat sa portam cele 6 numere care le aveam pe abonament la Telekom la Orange. Cei de la Telekom au incercat sa ... (vezi toată discuția)
Executare rcs&rds octavian.marius.dinu@gmail.com octavian.marius.dinu@gmail.com Am contractat un abonament de telefonie mobila de la RCS&RDS pe o perioada de un an, dar l am folosit ~doua luni - fără achizitia niciunui alt serviciu sau ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila axw axw Buna ziua, Din motive personale as vrea sa renunt la un abonament Orange dar stiu ca se cere taxa de reziliere adica sa platesc abonamentul pe lunile ramase ... (vezi toată discuția)