avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Duplicat titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Duplicat titlul de proprietate

Cum pot obține un duplicat după titlul de proprietate dacă cel original se afla la unul dintre moștenitori?
Cel mai recent răspuns: razya2007 , utilizator 20:52, 10 Decembrie 2018
Buna seara
Printr-o copie legalizata sau prin instanta daca nu va intelegeti civilizat.
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Nu am acces la
titlul de proprietate în original deoarece nu sunt în relații bune cu acea persoana

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara

Ma gândeam ca poate exista alta cale de a mi elibera un duplicat... si în instanta ce ar trebui sa cer?

razya2007 a scris:

Nu am acces la
titlul de proprietate în original deoarece nu sunt în relații bune cu acea persoana

Buna seara

Buna seara,
Va trebui sa va adresati instantei cu obligatia de a face.
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Va mulțumesc frumos

Buna seara,
Va trebui sa va adresati instantei cu obligatia de a face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate marusca marusca Ma aflu in urmatoarea situatie. Odata cu legea 18/1990 unul din unchii mei am facut cerere de reconstituire a dreptului de proprietate a terenurilor tatalui ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor Nicolae13 Nicolae13 Doresc sa obtin certificatul de mostenitor pentru trei suprafete agricole in judetul Braila.Pentru alte bunuri din Bucuresti am obtinut certificatul de ... (vezi toată discuția)