avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taiere brazi/molizi de pe propriatea proprie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taiere brazi/molizi de pe propriatea proprie

Care este actul normativ care mă obligă să obțin aprobare de la Primărie și Ocolul Silvic pentru a-mi tăia brazii/molizii din curtea proprie?
Sunt obligat să obțin o astfel de aprobare de la cele 2 entități?
Menționez că pentru activitatea de marcare, Ocolul Silvic îmi solicit semnarea în prealabil a unui contract de prestări servicii și plata sumei de 200 ron!!!

Alte discuții în legătură

Posibila amenda in lipsa procesului verbal?? adrian_uzy adrian_uzy Buna ziua. Am si eu o mica problema cu care sper ca ma puteti ajuta. Aseara (20 iunie 2009) am fost la o iesire in padure cu niste prieteni. Acolo am facut ... (vezi toată discuția)
Contraventie, amenda taiere copaci de pe proprietate robix robix Buna ziua. Azi am fost pus in fata unei aberatii made in Romania. Am rugat o persoana sa-mi taie salcamii de pe un teren aflat in proprietatea mea si, supriza, ... (vezi toată discuția)
Taiere copaci veropmd veropmd buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o intrebare: tatal meu, avea un teren in folosinta, anul trecut pe care cresteau niste salcami.A primit acordul ... (vezi toată discuția)