avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort.

EL vrea sa ia un credit de la banca.Banca cere si semnarea contractului si de catre sotie.Aceasta refuza.
Ca sa poata lua creditul EL s-a gandit sa divorteze.
Refuzul EI poate fi motiv de divort in fata instantei?
Multumesc.
Motiv poate fi orice neintelegere, care trebuie probata cu martori, interogatoriu... trebuie aratat de ce convietuirea nu mai e posibila.
Depinde de cat de definitoriu e acel credit in relatie, cred ca nu asta e problema. Puteti face o separare de patrimonii sau puteti negocia eventual, e pacat sa ajungeti asa departe. Vorbiti cu un avocat si vedeti ce consecinte sunt, sa nu credeti ca divprtati de forma si sa ajungeti divortati de tot...
Buna seara,
Daca doar acesta e motivul ce se poate arata dar de fapt doresc divotul, pot divorta prin acord.
Colega, pare ca e doar unul dintre soti cel care vrea divort.
Corect,doar unul din soti doreste divortul.

Alte discuții în legătură

Divort si drept de proprietate karina silvia karina silvia Buna seara! Am achizitionat o casa modesta la tara dupa introducerea divortului , vanzatorul se grabea, Am facut un credit bancar pe numele meu pe care il voi ... (vezi toată discuția)
Se poate face contract matrimonial dupa casatorie? Marilena2019 Marilena2019 Buna ziua, se poate face o conventie-contract matrimonial dupa ce ne-am casatorit de 2 ani? In cazul unui divort sa am acest contract si sa mentionez in acel ... (vezi toată discuția)
Adaugare proprietar apartament bdgabi bdgabi Buna ziua Am achizitionat un apartament prin prima casa. Intre timp, m-am casatorit si as vrea ca si sotul sa fie trecut ca si proprietar avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)