avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nu am primit toata marfa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nu am primit toata marfa

Am comandat la o firma din Rm. Valcea produse, conform factura proforma am facut plata cu op si restul la primire colet prin curierat/ramburs. Problema este ca nu am avut toata marfa facturata si platita in colet. Ce fac?
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
marsupilami, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:30, 12 Decembrie 2018
In mod normal, trebuia sa verificati coletul. Depuneti o reclamatie la protectia consumatorului. Pentru instanta, va trebuie probe ca este cum sustineti dvs.
Da, trebuia sa verificați la momentul receptionarii mărfii.
Ce produse sunt?
Nu era specificat cu verificare colet, produsele sunt din cupru.
Nu am avut verificare colet, cat despre probe nu am pentru ca nu am avut cum sa verific marfa...
Cât din cantitate lipseste?
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Produse platite din greseala, dar necomandate ionescuadrian ionescuadrian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am platit din greseala niste produse pe care nu le-am comandat si nici nu am nevoie de ele.Eu ma ocup de ... (vezi toată discuția)
Shoping internet d.flory d.flory Validitate confirmare comanda internet... Am facut astazi o comanda catre un anumit site de comert electronic,am facut comanda ,m-am inregistrat conform ... (vezi toată discuția)