avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire....act vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire....act vanzare-cumparare

buna ziua,tatal meu este mostenitorul casei,eu mai am o sora care ambii sunt de acord sa facem act de vanzare -cumparare,si sa imi lase mie casa. nu vreau mostenire,ci sa fac act de vanzare-cumparare ,sunt de acord cu aceasta decizie tata si sora,dar nu stim cum sa procedam...ce trebuie sa facem si cu ce trebuie sa incepem. va multumesc.o seara placuta.
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2009
adriana veghiu, utilizator
Mergeti la notariat si incheiati contract de vanzare-cumparare.Acolo veti afla si ce documente trebuie sa prezentati.Puteti merge la mai multe notariate, deoarece pretul variaza de la notariat, la notariat!
Margareta Stanciu a scris:

Mergeti la notariat si incheiati contract de vanzare-cumparare.Acolo veti afla si ce documente trebuie sa prezentati.Puteti merge la mai multe notariate, deoarece pretul variaza de la notariat, la notariat!

Solutia propusa de dvs este foarte corecta!
:offtopic:Rugamintea este sa respectati regulamentul site-ului si sa nu mai postati mesaje consecutive!
multumesc foarte mult pt raspuns. o zi cat se poate de buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Mona21 Mona21 IN 2008 MI-A MURIT TATAL, LASANDU-MI CA MOSTENIRE 1/2 DIN CASA PARINTEASCA SI TERENUL AFERENT CASEI, CEALALTA JUMATATE FIIND A SOREI LUI.IN MAI 2009 AM FACUT ... (vezi toată discuția)
Mostenire mihalcicav mihalcicav Buna ziua! Mama mea a decedat in martie 2009, nu am facut inca mostenirea. Mostenitori sunt tata(sotul ei), eu si sora mea(fiice). Tatal locuieste in casa ... (vezi toată discuția)
Sfaturi legate de o donatie... iulianasab iulianasab Buna seara.Parintii mei doreste sa-mi doneze o casa insa va rog sa-mi spuneti daca e posibil sa-mi faca donatia si eu sa fiu proprietara casei doar dupa ... (vezi toată discuția)