buna ziua,tatal meu este mostenitorul casei,eu mai am o sora care ambii sunt de acord sa facem act de vanzare -cumparare,si sa imi lase mie casa. nu vreau mostenire,ci sa fac act de vanzare-cumparare ,sunt de acord cu aceasta decizie tata si sora,dar nu stim cum sa procedam...ce trebuie sa facem si cu ce trebuie sa incepem. va multumesc.o seara placuta.
Mergeti la notariat si incheiati contract de vanzare-cumparare.Acolo veti afla si ce documente trebuie sa prezentati.Puteti merge la mai multe notariate, deoarece pretul variaza de la notariat, la notariat!
Mergeti la notariat si incheiati contract de vanzare-cumparare.Acolo veti afla si ce documente trebuie sa prezentati.Puteti merge la mai multe notariate, deoarece pretul variaza de la notariat, la notariat!
Solutia propusa de dvs este foarte corecta!
:offtopic:Rugamintea este sa respectati regulamentul site-ului si sa nu mai postati mesaje consecutive!
multumesc foarte mult pt raspuns. o zi cat se poate de buna.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Succesiune
Mona21
IN 2008 MI-A MURIT TATAL, LASANDU-MI CA MOSTENIRE 1/2 DIN CASA PARINTEASCA SI TERENUL AFERENT CASEI, CEALALTA JUMATATE FIIND A SOREI LUI.IN MAI 2009 AM FACUT ... (vezi toată discuția)
Mostenire
mihalcicav
Buna ziua!
Mama mea a decedat in martie 2009, nu am facut inca mostenirea. Mostenitori sunt tata(sotul ei), eu si sora mea(fiice). Tatal locuieste in casa ... (vezi toată discuția)