avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul venit CM dupa intoarcerea din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul venit CM dupa intoarcerea din CCC

Buna ziua,
Va prezint urmatoarea situatie. Am fost nevoit sa-mi iau concediu medical dupa 2 saptamani de cand am revenit din Concediu Crestere Copil. Am dus la angajator adeverinta cu veniturile nete de pe perioada Concediului crestre copil pentru a putea calcula CM. Angajatorul insa mi-a considerat veniturile de pe perioada Concediului Crestere Copie venituri brute si mi le-a impozitat la calculul venitului pe CM, scuzandu-se cum altfel!!!. Adica practic mi-a impozitat venitul net din Crestere Copil, ca si cum ar fi fost venit brut. Este ok cum a procedat? M-ar ajuta tare un raspuns!
Cel mai recent răspuns: Doru2 , utilizator 20:36, 12 Decembrie 2018
Nu este corect,veniturile sunt deja venituri nete adata cu calculul Icc,iar acest venit nu este impozabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate si icc danasla danasla Buna ziua,ma poate ajuta cineva va rog mult cu un sfat? urmeaza sa nasc pe 30 noiembrie,inca nu am intrat in concediul de maternitate deoarece nu stiu ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de concediu medical luat imediat dupa ccc? orora orora Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza concediul medical cu cod 01 imediat dupa CIC. Se iau in calcul veniturile din indemnizatia de crestere copil ? ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical adriana_gianina adriana_gianina Buna ziua , am si eu o intrebare referitoare la calcul concediu medical.Pana ieri am fost in concediu cresterea copilului pan la 2 ani, acum sunt din nou ... (vezi toată discuția)