avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... acte conform GDPR incheiate intre asigurat persoana ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

acte conform GDPR incheiate intre asigurat persoana juridica si asigurator

Este necesar sa se incheie un acord de prelucrare a datelor cu caracter personal intre o persoana juridica, in calitatea sa de asigurat, si o alta societate, in calitatea acesteia de asigurator (in discutie ASIROM)? Mentionez ca societatea asigurata transmite asiguratorului o serie de date cu caracter personal, respectiv date CI ( supliment "infidelitate angajati"), date privind starea de sanatate a angajatilor (asigurare medicala).
Cel mai recent răspuns: oanaoana73 , utilizator 09:51, 17 Decembrie 2018
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal im82 im82 Vă rog să mă ajutați în a clarifica unele neclarități privind acest document, care nu permite introducerea unei decizii alta decât accordul complet ... (vezi toată discuția)
Notificari anspdcp lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua, A aparut in Monitorul Oficial in 28.12.2015 un act normativ prin care inteleg ca o parte din prelucrările datelor cu caracter personal trebuie ... (vezi toată discuția)
Notificare operator de date personale pentru traducatori Andreea-traducator Andreea-traducator Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Anul trecut (poate din greseala, poate nu), m-am inregistrat ca operator de date cu caracter personal, avand in vedere ... (vezi toată discuția)