avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai beneficiez de indemnizație dacă sunt în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai beneficiez de indemnizație dacă sunt în creștere copil si am rămas însărcinată

Buna ziua. Am si eu o întrebare. Acum sunt în creștere copil până în august si acum am ramas însărcinată, beneficiez de indemnizație deoarece am lucrat însă când am rămas însărcinată nu mai lucram de 2 luni și am beneficiat deoarece dacă am lucrat în ultimele 24 de luni un an se dadea. Însă nu stiu daca in cazul asta mai pot beneficia la a 2 sarcina. Voi știți? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:26, 12 Decembrie 2018
Buna ziua,
Da, o sa primiti indemnizatie si pentru al doilea copil in baza acestei indemnizatii...
Sper sa nu ma insel... Actele necesare sunt cam la fel doar ca acum, in loc de adeverinta de la munca, o sa va trebuiasca adeverinta de la AJPIS cu sumele primite acum ca indemnizatie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate beneficia de indemnizatie pentru ccc? dor74 dor74 Buna ziua, Prietena mea a fost angajata pana anul trecut in august, dupa care a ramas fara loc de munca, nu a intrat nici in somaj, s-a angajat din nou anul ... (vezi toată discuția)
Continuare maternitate Bianca-Elena Bianca-Elena Bună ziua. Sunt in concediu crestere copil si însărcinată în 6 saptamani . Copilul va împlini 2 ani pe data de 12 septembrie 2020 iar data nasterii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie sarcina si lauzie GeoSt GeoSt Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns pentru urmatoarea situatie: In urma cu 2 anI, inainte de a intra in concediu ingrijire copil, am avut doua locuri de ... (vezi toată discuția)