avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CONTESTATIE PREALABIL[
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CONTESTATIE PREALABIL[

Buna ziua!
Nu stiu daca este locul potrivit unde pot rezolva aceasta nedumerire ...Dar imi incerc norocul si poate ma ajuta cineva cu o rezolvare?
Am de facut un act de contestrea....mai exact o contesatie prealabil[ pentru o speta data (contecios administrativ).
Ma poate ajuta cineva, pot atasa si speta pentru orice eventualitate.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Marc , Consultant GDPR 14:44, 12 Decembrie 2018
Contestatiaprealabila a unui act administrativ emis de o unitate se face la sediul acelei unitati. apoi daca nu sunteti multumit de raspuns care poate veni in termen de 30 zile , faceti plangere la instanta de contencios administrativ, anexati contestatia prealabila plus raspunsul primit.
din informatiile date nu pot sa va ajut mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare masura itm smeagull smeagull Buna ziua, Am primit un proces verbal de control de la ITM, cu masuri de executat. As vrea sa contest pe unele dintre ele. Intrebarea este daca o contesatie ... (vezi toată discuția)
Cum e procedura concret romeoiasi romeoiasi Recent am primit o hartie de la o institutie publica si pe care am facut PLANGERE PREALABILA conf legii conteciosului admin . Insa hartia este cu sensul de ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pentru cass Anamaria1302 Anamaria1302 Buna ziua. Am primit ( la fel ca multi altii) de la ANAF o decizie de impunere pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate prin care sunt ... (vezi toată discuția)