avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Risc maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Risc maternal

Buna ziua.as dori sa stiu cum se calculeaza concediul de risc maternal daca salariul brut este de 4500 lei.cat voi lua net la acesta suma.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 13 Decembrie 2018
Veniturile din ultimele sase luni raportate la zilele lucratoare,se creza o norma zilnica,o suma de bani si se plateste 75% din acea valoare raportata la cate zile lucratoare are luna respectiva in care se plateste indemnizatia.Indemnizatia de risc maternal nu este conditionata de contributie
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt insarcinata in 11 saptamani si as dori sa intru ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua. Sunt insarcinata in 11 saptamani si as dori sa intru in concediu medical. Am instiintat firma la 9 saptamani, mi au fost trimis actele inapoi ca nu ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal crisn crisn Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza concediu de risc maternal,daca se retin sau nu contributiile . Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc cristina micuta cristina micuta as vrea sa aflu cati bani trebuie sa iau in concediu de risc maternal daca media pe ultimele 6 luni a iesit 1276 brut.Ce impozite imi opreste?Va multumesc. (vezi toată discuția)