avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA RADIO MICROINTREPRINDERE FARA CONTRACT ELECTRICA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA RADIO MICROINTREPRINDERE FARA CONTRACT ELECTRICA

La sediul social nu exista contract pe firma cu electrica ci pe persoana fizica. Are dreptul Radioul sa mai perceapa taxa radio si pe firma ? (dubla taxare) iar daca da, are dreptul sa emita factura retroactiva, avand in vedere ca acesta este abonament?
Ultima modificare: Luni, 17 Aprilie 2006
LUCk33ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 12:45, 25 Aprilie 2006
daca asa este cum relatezi, atunci nu poate fi vorba de dubla taxare din partea radioului, ci doar o singura taxare si anume aceea pe persoana fizica cu care exista contractul si partida deschisa pe numele ei.
Ce bine ar fi sa fie asa fiindca magarii vor sa ma dea in judecata sa le platesc inca odata si pe firma taxa radio. Au spus ca daca am 10 firme inregistrate la adresa respectiva - sediul social- trebuie sa platesc taxa respectiva de 10 ori (pentru fiecare firma inca odata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru serviciul public de radiodifuziune platita de doua ori? Popa Victor Tudor Popa Victor Tudor In anul 2009 in primavara am deschis o firma cu sediul in locuinta personala la bloc. In anul 2010 la inceputul primaverii am suspendat activitea firmei. Am ... (vezi toată discuția)
Plata taxa radio pentru sediul social elwalentin elwalentin Am infiintat o firma cu sediul social la adresa mea de domiciliu. Desi platim taxa radio (familia), Radio Cluj ne-a trimis o factura proforma pe firma pentru ... (vezi toată discuția)