avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

masa credala

Buna seara. Am si eu o intrebare. Am o poprire pe salariu, care se vira de catre firma la care lucrez in contul BEJ. Din iulie 2018, firma mi-a tot oprit banii, dar nu i-a mai virat catre BEJ. Acestia mi-au pus poprire si pe conturi, astfel incat in octombrie mi-au fost popriti banii de 2 ori (o data de firma, si inca 30% din contul pe care il detineam). Am sunat la contabilitate si am explicat situatia, de aici mi s-a spus ca se va face referat si mi se vor restitui suma poprita de catre firma in luna septembrie (nu cea retinuta din cont, care a fost mult mai mare decat cea retinuta, deoarece aveam mai multi bani in cont decat 1 salariu). Firma este in insolventa, mi s-a spus ca banii opriti din iulie si pana in prezent sunt la "masa credala" si nu stiu ce implica asta si cum pot face ca banii sa ajunga ori la BEJ, ori in posesia mea pentru a-i vira catre BEJ, deoarece eu voi plati penalitati pentru ca banii nu s-au virat din iulie,
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Eugenia Serban , Avocat 10:27, 13 Decembrie 2018
Buna ziua!
Faceti cerere de inscriere la masa credala. Practic, in cadrul dosarului de insolventa aratati suma cu care e datoare firma catre dvs, temeiul in baza caruia are aceasta obligatie si anexati inscrisurile de care intelegeti sa va folositi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire netrimisa la bej mihaela_2289 mihaela_2289 Buna seara. Am si eu o intrebare. Am o poprire pe salariu, care se vira de catre firma la care lucrez in contul BEJ. Din iulie 2018, firma mi-a tot oprit ... (vezi toată discuția)
Primăria a trimis poprirea și la firmă, și la bancă iar eu am fost executat silit din două părți. mă puteți sfătui ce să fac? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Am avut o amenda pe RATB acum 4 ani. In luna octombrie a ajuns la firma poprirea de la Consiliul Local in valoare de 220 lei. Ok. Mi-a oprit firma banii. La 2 ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu nevirata de angajator in contul bej mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Pe data de 05,01,2016 mi s-a infiintat o poprire pe o treime din salariu pe suma de 4697,43 RON . pe data de 04.02.2016 mi s-a infiintat o alta poprire de 1536 ... (vezi toată discuția)