Salutări prieteni! Pentru a-mi conduce viitoara activitate ca un cetățean responsabil este necesar să-mi deschid o firmă. Mă gândeam să-mi fac una în România dar am descoperit că pot să-mi fac una și în State. Având în vedere natura afacerii mele (eCommerce care targethează piața Americană) mă avantajează mai mult să-mi fac un LLC în America. Ar mai trebui să plătesc ceva taxe la noi? Ce părere ar avea legislația noastră despre faptul că ar intra bani dintr-o bancă americană în contul meu personal?
Taxe firma sua
Edwin_Larsen
Ce taxe datoreaza statului roman o firma de software inregistrata in SUA care este operata din Romania de un rezident roman?
Firma va fi inregistrata in SUA ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.