avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Mai trebuie să plătesc taxe ceva la stat pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Mai trebuie să plătesc taxe ceva la stat pentru banii care-i scot dacă am firmă în S.U.A.?

Salutări prieteni! Pentru a-mi conduce viitoara activitate ca un cetățean responsabil este necesar să-mi deschid o firmă. Mă gândeam să-mi fac una în România dar am descoperit că pot să-mi fac una și în State. Având în vedere natura afacerii mele (eCommerce care targethează piața Americană) mă avantajează mai mult să-mi fac un LLC în America. Ar mai trebui să plătesc ceva taxe la noi? Ce părere ar avea legislația noastră despre faptul că ar intra bani dintr-o bancă americană în contul meu personal?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:48, 13 Decembrie 2018
1. Acordurile contra dublei impozitari sunt complicate.

2. Pe venitul din Romania veti plati impozit in Romania. O firma face profit, nu venit.

3. Evitati orice ar aduce a spalare de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare profit venit din strainatate guvidu guvidu Intentionez sa deschid o firma de software (LLC) in Statele Unite (California) impreuna cu partenerul meu care locuieste in California.Dupa ce a intrebat, am ... (vezi toată discuția)
Taxe firma sua Edwin_Larsen Edwin_Larsen Ce taxe datoreaza statului roman o firma de software inregistrata in SUA care este operata din Romania de un rezident roman? Firma va fi inregistrata in SUA ... (vezi toată discuția)
Llc in wyoming, eu facand ecommerce in us, domiciliu fiscal în romania TUser TUser Vreau sa imi fac un LLC in Wyoming, eu facand ecommerce in US si stau si am domiciliul fiscal in Romania. Din cate am inteles, LLC-ul nu plateste taxe in US, ... (vezi toată discuția)