avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... alunecat in fata unui magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

alunecat in fata unui magazin

Buna ziua, o persoana a alunecat pe scarile unui magazin dupa ce a fost chemata salvarea, apoi interventie chirurgicala cu implant in picior si recuperare de aproximativ 4 luni.
Intrebarea mea este:
1. daca imi puteti da un exemplu de plangere formulat corect care urmeaza sa-l transmit agentului economic in care as cere despagubirile in caz contrar apel in judecat.
2. daca este corecta ordinea de actiuni plangere catre agent economi in cazul negatic apoi judecata?
3. ce despagubiri as putea solicita daca serviciile medicale au fost achitate din asigurarea medicala si salariul este acoperit de foaia de boala.
Cel mai recent răspuns: victor14 , utilizator 21:44, 13 Decembrie 2018
De ce ar fi vina agentului economic ca ati alunecat dvs pe scari? Era polei ori zapada si scara era necuratata? Sau este vorba de alte nereguli pe care acesta trebuia sa le remedieze? Ati putea formula o actiune in răspundere civilă delictuala. Trebuie discutată pe larg situația dvs.
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2018
Avocat Neagu Elena, Avocat
Nu exista un model.
Trebuie toate redactate de avocat.
Avocații fac personal.redactarile pe fiecare caz concret.
Este complicat un astfel.de proces în România.
da era zapada pe scari, si scarile sunt facute dintr-o teracota nepotrivita, nici o avertizare sau covor asternut deasupra asa cum fac altii.
bine dar un exemplu de astfel de plangere macar aproximativ imi puteti da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interventii chirurgicale inutile LAURA-ELENA LAURA-ELENA Am suferit doua interventii chirurgicale inutile, pe coloana. Medicii neurochirurgi m au diagnosticat eronat. Aveam probleme cu nervii spinali, care, intr ... (vezi toată discuția)
Accident de munca armet armet Buna ziua, Am suferit un accident de munca (fractura de sold) in urma unei cazaturi la locul de munca (alunecare pe gheata) .Am fost operat si acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Am alunecat pe niște sos scurs pe jos în fața unui fast food și mi-am sucit glezna. cine are obligația să curețe în fața magazinelor și cine răspunde în caz că se accidentează cineva? Radu Palu Radu Palu Este la noi pe strada, una foarte circulata, un fastfood foarte trendy, isi spune cartofarie. Teoretic fac tot felul de mancaruri din cartofi insa practic cum ... (vezi toată discuția)