avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar decedat pe 12.11.2018
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar decedat pe 12.11.2018

Buna ziua.Tata a decedat pe 12.11.2018. Pina acum nu am primit pensie pentru aceasta perioada..Va intreb : Pe aceasta perioada, tata nu trebuia sa primeasca pensie? Normal ,mi s-ar parea sa primeasca. Va multumesc.
Cu stima,
Marian Barbalan
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:26, 13 Decembrie 2018
Ultima pensie la care a vut dreptul a fost cea de pe luna noiembrie 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!am și eu o întrebare și sunt nelămurită în legătură ... Justinemona Justinemona Bună ziua!Am și eu o întrebare și sunt nelămurită în legătură cu ajutorul de deces(de îmormântare)... mi-a decedat tata... așa,cum este legal ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Lucian Rimniceanu Lucian Rimniceanu Bună seara, ma numesc Lucian, sunt născut la data de 26 iulie 1967. Anul acesta am depus dosarul de pensionare împreună cu actele din care reieșea că am ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala TES TES [b]SUNT NASCUTA PE DATA DE 25.NOIEMBRIE1956.AM 2 COPII. AM MUNCIT IN GRUPA a 2a de munca din data de 19 mai 1975 pina in data de 30 noiembrie 1999dupa care din ... (vezi toată discuția)